Maatwerk

Rendementsverbeteringen en een optimale inzetbaarheid van de medewerkers wordt door ATES BV bereikt door:
  • De kennis van uw medewerkers vast te leggen, toegankelijk te maken en te borgen
  • De werkprocessen in uw bedrijf te inventariseren
  • De werkprocessen te optimaliseren

Onze consultants komen bij u op locatie, analyseren de werkplek, bekijken uw documentatie, vullen deze aan of leggen deze aan. Wij maken werkinstructies, procesbeschrijvingen, veiligheidsinstructies, enzovoort om de werkzaamheden met en aan uw installatie op een veilige en correcte manier uit te voeren.

Een inventarisatie van het kennisniveau van de medewerkers leidt tot een opleidingsbehoefte. Hier wordt inzichtelijk welke opleidingen noodzakelijk zijn voor uw medewerkers. Daarnaast kijken wij naar opleidingen die de competenties en talenten van uw medewerkers verder ontwikkelen. In de op maat geschreven opleiding worden de benodigde kennis en vaardigheden aangeleerd en geborgd. Theoretische kennis wordt vertaald naar de praktijk, waardoor de kwaliteit blijvend verbeterd wordt. Naast de theorie die hoort bij een opleiding tot bijvoorbeeld proces operator, kunnen wij uw procesbeschrijvingen, uw P&ID’s, uw werkmethodieken, uw bedrijf, in de opleiding integreren.

Uiteraard staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel. Onze specialisten op het gebied van veiligheid verzorgen veiligheidsinstructies en dragen zorg voor het veiligheidsbewustzijn van uw medewerkers.

Binnen iedere organisatie is veel kennis voorhanden. Vaak zit deze kennis in de hoofden van uw medewerkers. Door het optekenen van deze kennis en door de ontstane documenten ook eenvoudig toegankelijk te maken voor uw medewerkers, maakt u een sprong voorwaarts in efficiency. Medewerkers die zich mogen ontwikkelen zijn vaak gemotiveerde medewerkers. Uw kennis blijft behouden, en u heeft de beschikking over gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers.

Het diploma dat uw medewerkers behalen, is een landelijk erkend diploma met dezelfde marktwaarde, voor uw bedrijf is het echter veel meer waard.

Daarnaast heeft u uiteraard uw documentatie op orde, zodat een audit zonder problemen kan verlopen.