Opleidingsadvies en -uitvoering

Goed opgeleide, gemotiveerde en tevreden medewerkers zijn de motor van uw onderneming. Mensen die in staat worden gesteld zich te ontwikkelen, mensen waarin geïnvesteerd wordt blijven gemotiveerd en tevreden. Tevreden en gemotiveerd personeel levert de kwaliteit waar u de vruchten van plukt.

Wij kunnen binnen uw bedrijf de opleidingsbehoefte inventariseren en u een passend pakket van opleidingen aanbieden. Dit kunnen bestaande opleidingen zijn, maar ook opleidingen die speciaal voor uw situatie zijn ontwikkeld. Natuurlijk met een hoogstaande kwaliteit, verzorgd door onze eigen docenten, of door een van onze partners.

Onze docenten komen uit de praktijk, weten hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat. Hierdoor kunnen zij de theorie die bij een opleiding hoort, vertalen naar de praktijk, uw praktijk. Zij combineren hun marktkennis met oplossend vermogen teneinde u het best mogelijke te kunnen bieden.


Opleidingsplan
 
Hoe gaat dit nu in zijn werk? U neemt contact met ons op, waarna een van onze consultants uw bedrijf bezoekt. Hij inventariseert de werkzaamheden en bekijkt, samen met u, op welke gebieden opleiding een toegevoegde waarde kan hebben. In een advies op maat krijgt u een voorstel waarin wij u een aantal opleidingen en/of coaching trajecten aanbieden. Deze opleidingen worden volledig op uw praktijksituatie aangepast of ontwikkeld. Wij werken samen met diverse onderwijsinstituten in Nederland om u de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen bieden.

Voor dit alles heeft u één aanspreekpunt. U hoeft dus niet meer te zoeken naar een geschikte partner, wij voeren voor u de gesprekken met opleiders, regelen offertes en vergelijken deze. Zonder zorgen voor u.