Angelique Dietzenbacher

Geboren in het Brabantse land, maar nu woonachtig in Schimmert. Getrouwd en moeder van 4 kinderen (Jaimy, Megan, Daniel en Jonathan). Ik vind heel veel dingen leuk om te doen en ben bij verschillende werkgevers werkzaam geweest, in verschillende posities. Mijn HEAO diploma Bedrijfskundige Informatica heb ik in de avonduren gehaald. Het studeren smaakte naar meer, dit maakte dat ik naar de Engelstalige faculteit “International Business” op de Universiteit van Maastricht ben gegaan en middels een parttime studie mijn Master of Science in Information Management heb gehaald. Nog steeds ben ik niet uitgeleerd, ik hoop over een jaar mijn MBA (Master of Business Administration) te halen.

In de tijd die ik nog over heb, kook en bak ik graag. Daarnaast onderneem ik graag dingen met mijn gezin.

Bij ATES is vooral de veelzijdigheid van mijn werkzaamheden een uitdaging voor mij. De ene dag schrijf ik procedures en werkinstructies, de andere dag sta ik voor de klas. De omgang met de verschillende leerlingen en verschillende soorten bedrijven geeft mijn werk de dynamiek die ik zoek.


Aanbeveling:


"I have had the pleasure of working with Angelique Dietzenbacher, a strong leader with keen insight in recognizing the potential of improving systems, processes and procedures in an economic climate that demands continuous improvement in all facets of the operations.  Her talents and experience would be a definite asset to anyone considering the use of her services."  


Brian Garnett CMA, CIA
Business Process Controls Improvement Manager
Magna International Inc.