Erwin Dietzenbacher

Ik ben geboren in Valkenburg, maar al vanaf mijn zesde jaar woonachtig in Schimmert, een klein dorpje in Limburg bekend van de Watertoren ‘de reus van Schimmert’. Nu 44 jaar oud, getrouwd en trotse papa van twee zonen (Tim en Loek).

Na mijn middelbare schooltijd naar de Laboratoriumschool gegaan in Sittard en daar het HLO gedaan in de richting Organische chemie. Tijdens deze opleiding stage/werkervaring opgedaan bij de Brand bier brouwerij en het laboratorium van DSM.
 
Vervolgens gaan werken bij achtereenvolgens DSM Research en Plalloy MTD, beide kunststofverwerkende en producerende bedrijven om vervolgens voor de ROC’s in het zuiden diverse functies te gaan vervullen, variërend van docent tot opleidingsadviseur. Vanaf 1999 als zelfstandig ondernemer voor diverse opdrachtgevers activiteiten uitgevoerd en momenteel zijn we binnen ATES met enkele collega’s goed aan de weg aan het timmeren om de organisatie nog meer gestalte te geven. In de periode van 1998 – 2005 heb ik naast mijn werk de opleiding Technische bedrijfskunde gevolgd aan destijds de Hogeschool Heerlen (nu Zuyd hogeschool), mijn pedagogische aantekening behaald en Personeel en Arbeid gevolgd aan Fontys Hogeschool te Sittard.
 
Mijn vrije tijd besteed ik graag aan tuinieren, koken en wandelen, maar ben ik meeste tijd ben ik bezig als jeugdleider van de lokale voetbalvereniging waar ik tevens bestuurslid ben. Als vrijwilliger ben ik tevens lid van de ledenraad Rabobank Centraal Zuid-Limburg