Verbeter projecten, optimalisaties, nieuwe klanten. Projecten worden uitgevoerd onder tijdsdruk. Resources die niet beschikbaar zijn op de momenten dat je ze nodig hebt. En welke risico’s zijn er eigenlijk verbonden aan deze nieuwe projecten, nieuwe klanten. Veiligheidsrisico’s, financiële risico’s, technische risico’s. Hoe kunnen we deze goed inschatten en waarderen. Kunnen we de altijd aanwezige risico’s verkleinen of zelfs elimineren? Hoe krijgen we dit af binnen de gestelde tijd? En dat naast al het andere werk dat er al ligt. Hoe deel ik mijn tijd beter in? En dan moet ook die presentatie nog af, hoe maak ik een goede presentatie die die nieuwe potentiële klant over de streep trekt.

Komen deze vragen u bekend voor?

Bij ATES kunt u terecht voor de volgende cursussen:

Project management

Risico management

Time management

Presentatie technieken


Niet in het Nederlands? Alle cursussen in vaardigheden worden ook in het Engels gegeven. Onze leerkrachten zijn academisch geschoold en hebben ruime ervaring in de diverse management vaardigheden.

Of mist u nog een ander onderwerp? Neem contact met ons op. Wij leveren maatwerk, en kunnen tijdens de cursus samen met de cursisten uw projecten bekijken.