Consultancy op het gebied van interne procesvoering:

Onze consultants kunnen de opleidingen van uw medewerkers volledig op het bedrijf enten. In de opleiding worden uw werkmethodieken, uw werkinstructies, uw P&ID’s meegenomen en onderricht. Indien nodig kunnen wij de documentatie binnen uw bedrijf op orde brengen, organiseren, of zelfs vanaf niets opzetten.


Procestechniek in samenwerking met Technicom:
logo_Technicom_DEF_RGB_KLEIN

Technicom staat al sinds jaar en dag bekend als de praktijkgerichte opleider voor de industrie. Wij bieden de operator opleidingen aan in verschillende onderwijsvormen en uitstroom-richtingen:

Proces - Logistiek - Levensmiddelen - Productietechniek - Energie

Om de opleiding het best aan te laten sluiten bij uw situatie, bieden wij onze operator opleidingen in verschillende vormen aan. Op deze manier kunt u zelf bepalen hoeveel tijd u aan uw opleiding besteedt en hoe u leert.


Klassikaal leren operator opleiding

Klassikaal leren is ideaal als uw medewerkers graag in een klas zitten met andere cursisten en een docent voor de klas willen hebben staan, ook wel de traditionele manier van leren. Onze docenten zijn experts vanuit de praktijk en kunnen goed de verbinding leggen tussen de vakinhoudelijke theorie en de dagelijkse praktijk op de werkplek.

Binnen uw bedrijf kunnen we de volgende operator opleidingen aanbieden:

Basisoperator - Operator A - Operator B - Operator C - Operator D

Leren op afstand: E-Learning (DLS) operator opleiding

DLS is ideaal als cursisten in eigen tempo willen leren, niet afhankelijk willen zijn van een groep, niet willen wachten op een vast startmoment en niet altijd in de gelegenheid zijn om naar school te gaan. Wij bieden de volgende opleidingen in DLS aan:

Basisoperator - Operator A - Operator B - Operator C


Leren in het bedrijf: In-company operator opleiding

Als u een opleiding in uw eigen bedrijf organiseert, kunt u zelf kiezen op welke wijze deze wordt vormgegeven. Het tempo waarin er geleerd wordt, wanneer de lessen zijn, of digitale ondersteuning gewenst is en welke mate van begeleiding u wilt, zijn daarin vrij te bepalen. Daarnaast is In-company opleiden vaak vanaf 6 cursisten al voordeliger dan klassikaal onderwijs en is de inhoud bedrijfsspecifiek.

Aanvullende opleidingen binnen de procesindustrie

EVC (Erkenning Verworven Competenties)
EVC is vooral voor mensen die al enige jaren werkzaam zijn als operator, maar niet hun (volledige) operator diploma hebben. Door middel van een EVC-beoordeling wordt bepaald welke competenties u al bezit en welke u nog moet behalen om een operator diploma te behalen.

Opfriscursus Na/Wi/Sk
Met de opfriscursus kunt u in razend tempo de actuele kennis van natuurkunde, wiskunde en scheikunde ophalen. Ideaal om u voor te bereiden op uw nieuwe opleiding.

Zij-instroom operator opleiding
Bent u nog niet werkzaam als operator, maar wilt u dit wel zijn? Wij bieden verschillende omscholingsmogelijkheden of voltijd opleidingen, zodat u hierna aan de slag kunt als operator.

Cursus Procestechniek/Procesbeheersing
Met deze cursus behaalt u alle onderdelen procestechniek en procesbeheersing van de operator A of B opleiding. Een goede mogelijkheid als u niet de volledige operator opleiding wilt volgen, maar slechts een onderdeel.

Mentorschap gebaseerd op het 3-fasen model
Deze training richt zich op mentoren en begeleiders die cursussen ondersteunen bij hun begeleiding in het 3-fasen model van Technicom.

Assessor training
Voor het afnemen van examens van CGO-opleidingen dient er per bedrijf minimaal 1 erkende assessor aanwezig te zijn. Hiervoor kunt u deze training volgen.


Logistiek in samenwerking met Technicom:
logo_Technicom_DEF_RGB_KLEIN

Op logistiek gebied verzorgen wij de opleidingen naar een erkend MBO diploma, van assistent logistiek medewerker tot manager transport en logistiek. De docent die deze opleidingen coördineert en verzorgt beschikt over ruime ervaring in diverse logistieke omgevingen binnen de volledige supply chain. Binnen de diverse opleidingen kan uitgebreide aandacht aan het werken met uw ERP-systeem worden ingebouwd.

Niveau 1: Assistent logistiek medewerker
Niveau 2: Logistiek medewerker
Niveau 3: Logistiek teamleider / Logistical operator
Niveau 4: Logistiek supervisor

Veiligheid:

VCA of VVI voor al uw medewerkers? Wij verzorgen een opleiding op maat.

Veiligheidstrainingen op een specifiek gebied, zoals ATEX-trainingen, losinstructies, LMRI (last minute risico inventarisatie), besloten ruimtes, etc. worden op maat voor uw bedrijf verzorgd.


Meet- en regeltechniek:

Ook deze opleidingen worden op maat voor uw bedrijf aangeboden. De medewerkers kunnen het geleerde direct in de praktijk toepassen.


Elektrotechniek:

Onze docenten elektrotechniek komen, net als de docenten die onze andere opleidingen verzorgen, uit de praktijk. Zij hebben altijd meerdere jaren ervaring opgedaan binnen een bedrijf. Dit heeft als groot voordeel dat zij weten hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat. Met deze kennis wordt de theorie op een praktisch toepasbare wijze uitgelegd.


Automatisering:

Meer halen uit uw automatisering? Wij verzorgen voor u opleidingen in het efficiënt gebruik van uw Office pakket (bv. Word, Excel, Powerpoint), maar ook in de Apple pakketten, zoals Pages, Numbers en KeyNote. Ook dit is maar een kleine greep uit ons aanbod. Heeft u een ICT-probleem, laat het ons weten, samen vinden we de oplossing.


Bedrijfskunde:

Druk, druk, druk. Is dit de omschrijving van uw gemiddelde dag? Dan is het tijd voor een cursus Time Management. Projecten die uitlopen, veel duurder uitvallen dan gepland? Een cursus Project Management kan u op weg helpen. Heeft u soms het gevoel dat Murphy in uw bedrijf is neergestreken? Risico Management is de cursus voor u. Dit is maar een kleine greep uit de management opleidingen die wij u kunnen aanbieden. Management opleidingen worden zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven, dus taal hoeft geen probleem te zijn.